Sisämaalaus Helsingissä ja lähikunnissa

 

Sisämaalaus on nopea ja helppo tapa raikastaa huoneiden ilmettä esimerkiksi silloin, kun olet myymässä tai vuokraamassa asuntoa, tai kun yksinkertaisesti haluat vaihtelua seinien väreihin. Kodissa asukkaidensa näköiset seinät lisävät viihtyisyyttä merkittävästi, ja vastaavasti toimiston seinien maalaus voi viihtyisyyden lisäksi myös vahvistaa yrityskuvaa.

Teemme kaikkiin eri kohteisiin monipuoliset sisämaalaustyöt Helsingissä ja sen lähikunnissa (Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava). Pitkän kokemuksemme ja vahvan materiaaliosaamisemme myötä voimme tarjota laadukkaat sisämaalaukset asiakkaan tarpeet huomioiden. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä, ja toteutamme asuntojen lisäksi myös liiketilojen tai toimistojen pintaremontit nopeasti ja luotettavasti.

Kauttamme onnistuvat tavanomaisten kodin ja toimistojen sisämaalaustöiden lisäksi myös porraskäytävämaalaukset ja esimerkiksi koriste- ja kuviomaalaukset, kun haluatte yksivärisen tehosteseinän sijaan jotain erilaista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous sisämaalauksista

Kestävä sisämaalaus alkaa huolellisesta pohjatyöstä

Hyvin tehty sisämaalauksen pohjatyö takaa sen, että lopputuloksena on kaunis ja kestävä maalipinta. Jotta lopputulos on paras mahdollinen, autamme mielellämme väriyhdistelmien ja oikean maalityypin valinnassa. Pohjatyöhön ja maalien valintaan kannattaa ehdottomasti panostaa – näin varmistetaan, että uudesta maalipinnasta on iloa mahdollisimman pitkään.

Olipa kyse uudiskohteesta tai remontoitavasta kohteesta, tulee seiniin tehdä huolellinen tasoitetyö ensin – elämän tuomien kolhujen tai kiinnityksistä jääneiden reikien päälle maalattaessa lopputulos ei ole kovin siisti. Me pystymme tarvittaessa hoitamaan tasoitetyöt ja tunnemme eri materiaalien yhteensopivuuden, jotta lopputulos on tasainen ja kestävä.

Yhdistele maalausta ja tapetointia

Kun valitset materiaaleja kodin sisäseiniin, vain mielikuvitus on rajanasi. Tapetin ja maalauksen yhdistely, miksei samassakin huoneeseen, on oiva keino tuoda seiniin persoonallista ilmettä ja särmää. Suosittu tapa on tapetoida yksi seinä ja maalata muut kolme seinää, jolloin tapetoidun seinän kuviot pääsevät oikeuksiinsa. Meiltä saatte sisämaalaustöiden lisäksi myös tapetoinnit.

Voinko asua kodissani sisämaalauksen aikana?

Moni pohtii, voiko asunnossa asua sisämaalauksen aikana. Vastaus riippuu lähinnä työn laajuudesta. Kun asunnossa uusitaan esimerkiksi yhden huoneen maalipinnat, ei maalauksen vuoksi ole tarpeen lähteä evakkoon. Jos asunnossa taas uusitaan esimerkiksi laajojen lattiapinta-alojen maalipinta, on remontin ajaksi järkevää järjestää tilaispäismajoitus.

Huomioimme maalin valinnassa myös sen, millaista haittaa sisämaalauksesta saattaa aiheutua tilan käyttäjille. Valitsemme sisämaalaukseen ensisijaisesti vesiohenteisia maaleja, joiden hajuhaitat ovat verrattain vähäiset.

Suuremmat sisämaalaustyöt on kannattavaa pyrkiä yhdistämään muihin mahdollisiin remontteihin, kuten putkiremonttiin tai lattian vaihtoon. Tällöin mahdolliset asumishaitat ovat ohi yhdessä urakassa.

Muistathan, että yksityisasiakkaana voit hakea palveluistamme kotitalous­vähennystä.

Kun etsit Helsinkiin tai lähikuntiin sisämaalausten tekijää, ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Toteutamme sisämaalausten lisäksi Helsingin alueella myös muita palveluja, kuten:

Mikäli suunnittelette asunnossa mittavampaa pintaremonttia, ota yhteyttä Maalaus Hellsteniin niin annamme arvion laajemmasta urakasta. Meiltä onnistuu sisäpintojen maalauksen, tapetoinnin ja muiden huoneistoremonttien lisäksi myös talon ulkomaalaus ja huoltomaalaus.

Palvelemme myös yrityksiä, joten ota yhteyttä jos esimerkiksi toimiston pintaremontti alkaa olla ajankohtainen.