Maalaustyöt Helsinki

Asunnon maalaus on ajankohtainen usein erityisesti asukkaiden vaihdon hetkellä, kun elämän tuomat kolhut halutaan peittää tai muuttaa värimaailmaa. Talon huoltomaalaus puolestaan tehdään viimeistään silloin, kun talon maali on jo auringossa haalistunut – pinnoista ja ympäristöstä riippuen huoltomaalaus on hyvä tehdä keskimäärin 10 vuoden välein. Muita kiinteistön pintoja kannattaa maalata uudelleen, kun halutaan raikastaa yleisvaikutelmaa, parantaa viihtyisyyttä ja myös nostaa kiinteistön arvoa.

Teemme maalaustyöt niin sisätiloihin kuin talon ulkopinnoillekin huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Palvelemme sekä yrityksiä, yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä. Asuntojen lisäksi tunnemme siis hyvin myös porraskäytävät, liiketilat ja toimistot, jotka kaipaavat yhtä lailla säännöllistä pintaremonttia säilyäkseen edustavina. Toimialuettamme ovat Helsinki, Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava.

Monipuoliset maalaustyöt eri kohteisiin

Teemme maalaustöitä monipuolisesti niin kohteen sisä- kuin ulkopinnoillekin. Meiltä onnistuvat muun muassa:

Toteutamme kaikki maalaustyöt sekä uudiskohteissa että remontti- ja saneerauskohteissa. Hoidamme huolellisella lopputuloksella tarvittaessa myös maalausta edeltävät tasoitetyöt, joilla varmistetaan laadukas ja kestävä maalausjälki.

Kysy lisää tai pyydä tarjous maalaustöistä

 

Sisämaalaus tai ulkomaalaus – päämääränä kaunis ja kestävä maalipinta

Sekä sisämaalauksissa että ulkomaalauksissa hyvin tehty pohjatyö takaa tasaisen ja laadukkaan maalipinnan. Siksi teemme maalaustöiden pohjatyöt aina erityistä huolellisuutta noudattaen. Käytämme vain laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja, joiden avulla saavutetaan kaunis ja kestävä lopputulos.

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme antaa tukea kauniin väriyhdistelmän löytämiseen ja oikean maalityypin valintaan. Näin saadaan aikaan lopputulos, joka miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua. Jos siis olet epävarma siitä, millainen väriyhdistelmä tai kiilto maalattavaan kohteeseen sopii, tulemme mielellämme apuun jo ennen maalaustöiden alkamista.

Kauttamme maalaustöiden lisäksi kaikki pintaremonttiin liittyvät työt:

Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa asuntojen ja talojen pintaremontoinnin hyvin laajalla skaalalla. Ota yhteyttä kun tarvitset asunnon maalausta, talon ulkomaalausta, tapetointia tai pientä huoneistoremonttia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maalaustöistä

Voiko asunnossa asua maalaustyön aikana?

Toteutamme maalaustyöt ja erityisesti asunnon sisämaalauksen aina siten, että asiakkaallemme aiheutuu remontista mahdollisimman vähän vaivaa ja erikoisjärjestelyjä. Suosimme sisäpintojen maalauksessa vesiohenteisia maaleja, joiden hajuhaitat on minimoitu.

Se, voiko asunnossa asua maalaustyön aikana, riippuu pitkälti työn laajuudesta.

  • Jos maalauksen tarvetta on vain muutamissa sisäseinissä, voi asunnossa hyvin asua maalaustyön ajan. Ei-maalattavat pinnat, kuten lattiat tai kalusteet, suojataan aina huolellisesti.
  • Jos kyseessä on suurempi maalaustyö, esimerkiksi koko asunnon lattian maalaus, on remontin ajaksi syytä järjestää tilapäinen majoitus.

Yksityisasiakas: muista, että voit hyödyntää palveluissamme kotitalousvähennystä!

Kun etsit Helsinkiin tai sen lähikuntiin maalaustöiden tekijää, Maalaus Hellsten palvelee!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!