Huoneistoremontti Helsinki ja pääkaupunkiseutu

 

Huoneisto­remontit luotettavasti ja korkealaatuisesti

Maalaus Hellsten toteuttaa huoneistoremontit Helsingin, Porvoon, Sipoon, Keravan ja Vantaan alueella. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita, että taloyhtiöitä. Teemme huoneistoremontit omakotitaloihin, kerrostalohuoneistoihin ja rivitaloihin.

Yleisimpiä huoneistoremontteihin liittyviä töitä ovat esimerkiksi eteisen remontointi, makuuhuoneen tapetointi, tehosteseinien maalaaminen tai muut vastaavat nopeat työt, joilla kohennetaan koko asunnon ilmettä. Koko asunnon pintaremontti on helpointa toteuttaa esimerkiksi vastaostettuun asuntoon johon ei vielä ole muutettu, tai heti putkiremontin jälkeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huoneistoremontista

Laaja huoneistoremontti, pieni pintaremontti ja kaikki siltä väliltä

Huoneistoremontti on ajankohtainen, kun kodin pinnat tai rakenteet kaipaavat korjaamista, vanhan ilmeen modernisointia tai vaikka vain kevyttä piristystä. Toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat pinnat ja asukkaiden tyyliin sopivat ratkaisut tekevät kodista viihtyisän, rakastettavan ja turvallisen paikan, johon aina yhtä mukava palata. Olipa koti pieni tai suuri, siellä vietetään elämässä eniten aikaa ja asunnossa on usein kiinni paljon rahaa – siispä kodista kannattaa myös pitää huolta.

PINTAREMONTTI PIRISTÄMÄÄN ASUNNON ILMETTÄ

Aina ei ole syytä uusia koko asuntoa lattiasta kattoon, sillä pienikin pintaremontti voi piristää asunnon ilmettä ja parantaa viihtyisyyttä. Meiltä saatte kaikki pintaremonttiin tarvittavat palvelut: tapetoinnit, maalaukset ja pienet kunnostustyöt. Teettämällä koko pintaremontin kokonaisurakkana, voit olla varma työn laadusta ja sujuvuudesta. Toteutamme pintaremontit aina asiakkaan toiveiden ja sisustusmaun mukaisesti, ja autamme tarvittaessa myös esimerkiksi maalien valinnassa ja laadukkaan lopputuloksen varmistavissa tasoitetöissä.

TOTEUTA PINTAREMONTTI PUTKIREMONTIN YHTEYDESSÄ

Kiinteistön ikääntyessä kuuluu sen elinkaareen putkiremontti. Mikäli aikataulullisesti sopii, kannattaa heti putkiremontin valmistuttua toteuttaa myös pintaremontti vaikkapa koko asuntoon. Näin eri remonteista koituva vaiva ja asumishaitat saadaan minimoitua mahdollisimman lyhyelle ajalle, minkä lisäksi asunnon arvo nousee merkittävästi kun se on sekä putkistolta että pinnoiltaan jälleen loistokunnossa.

Laaja huoneistoremontti parantamaan kotisi viihtyisyyttä.

Kun kyseessä on esimerkiksi alkuperäiskuntoinen asunto johon toivotaan suurta muutosta on kattava huoneistoremontti sinulle oikea valinta. Laajassa muutostyössä voidaan esimerkiksi purkaa väliseiniä, toteuttaa pohjaratkaisun muutoksia tai koko huoneiston pintojen uusimista. Suunitelmat toteutetaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa. Suuremmat remonttityöt kannattaa pyrkiä yhdistämään muihin mahdollisiin remontteihin, kuten putkiremontin yhteydessä. Tällöin mahdolliset asumishaitat ovat ohi yhdessä urakassa.

PERUSKORJAUS KOHENTAA ASUNNON ARVOA

Huolellisesti ylläpidetyt sekä ajattomat pinnat ja rakenteet tekvät vastaostetusta asunnosta kodin, ja myös nostavat myyntiin menevän asunnon arvoa. Oman kodin tai sijoitusasunnon arvon säilyttämiseksi on syytä huolehtia asunnon kunnosta pintojen lisäksi myös kokonaisvaltaisemmin. Toteutamme kaiken kattavat huoneistoremontit ja asuntojen peruskorjaukset niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöille. Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai syvemmälle menevä peruskorjaus, voit luottaa meihin!

 

KUINKA REMONTTITYÖT ETENEVÄT?

Toteutamme huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella tai voit asua myös kodissasi huoneistoremontin aikana. Ennen huoneistoremonttia kartoitamme asunnon tai remontoitavan huoneen kunnon ja varmistamme, että kaikki korjaustarpeet huomioidaan sekä teemme remonttisuunnitelman. Suunnittelun jälkeen teemme tarjouksen työstä ja arvioimme työn keston. Materiaalien hankinta on sen jälkeen vuorossa ja päätämme tarkan ajankohdan aloituksesta ja sen jälkeen olemmekin valmiita aloittamaan huoneistoremontin. Sen jälkeen kun työ on valmis, suoritamme loppusiivouksen ja kotisi on käyttövalmis.  Kaikki remontit suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja huoneiston kunnon mukaan.

Kun etsit Helsinkiin tai sen lähikuntiin ammattitaitoista ja luotettavaa huoneistoremontin toteuttajaa, Maalaus Hellsten palvelee sinua!

PALVELUIHIMME KUULUVAT HUONEISTOREMONTTIEN LISÄKSI:

Oletko myymässä huoneistoasi tai kaipaatko pientä piristystä kotiisi? Meiltä saat ammattitaitoisen lopputuloksen luotettavasti, oli kyse pienemmästä työstä tai täydestä remontista.
Muistathan, että yksityisasiakkaana voit hakea palveluistamme kotitalous­vähennystä.

Huoneisto­remontti sovitussa aikataulussa sekä avaimet käteen -periaatteella

Remontin laajuudesta riippumatta saat meiltä huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidamme kaikki kuhunkin remonttiin kuuluvat työt, kuten:

  • Sähkötyöt
  • Putkityöt
  • Parkettityöt ja lattian hionnat
  • Rakennustyöt
  • Vesieristykset
  • Laatoitukset

Kustakin huoneistoremontin osa-alueesta huolehtii alan kokenut ammattilainen, eikä sinun tarvitse hankkia useita urakoitsijoita eri työvaiheisiin. Kun valitset remontin tekijäksi Maalaus Hellstenin, voit olla varma, että remontti toteutetaan taidolla ja laadukkaasti!
Suunnittelemme huoneistoremontin aina etukäteen asiakkaan toiveen mukaan, yhdistäen yksilölliset toiveet yli 20 vuoden kokemuksen tuomaan erikoisosaamiseen. Aikataulutamme huoneistoremontin työt selkeästi, ja myös pidämme sovituista aikatauluista kiinni. Tiedät koko urakan alusta loppuun saakka, missä vaiheessa mennään ja kuka asunnossasi työskentelee.

Suunnitteletko huoneistoremonttia Helsingissä tai lähikunnassa? Valitse kumppaniksi Maalaus Hellsten!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!