Tapetointi Helsingissä ja lähikunnissa

 

Tapetilla on helppoa muuttaa huoneen tai koko tilan yleisilmettä, sillä vaihtoehtoja löytyy kaikissa eri väreissä, kuvioissa ja pinnoissa. Toteutamme tapetoinnit Helsingissä ja lähikunnissa (Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava) niin koko asunnon laajuisesti, kuin myös yhden tehosteseinän tapetointina. Säännöllisiä työkohteitamme ovat kotien lisäksi esimerkiksi toimistot, liiketilat ja muut vastaavat kohteet. Laadukasta lopputulosta edeltää huolellisesti tehdyt tasoitetyöt, jotka voimme tarvittaessa tehdä. Työn laadusta tai tasaisuudesta emme tingi, vaan teemme kaikki tapetoinnit vakaalla kädellä, vankalla ammattitaidolla ja huolellisesti viimeisteltyinä. Myös hankalien paikkojen tapetointi onnistuu meiltä niin, että jälki näyttää viimeisen päälle hyvältä, eikä tasoitteisiin jää epätasaisuuksia.

Tapetointi voidaan tehdä joko sellaisenaan, tai osana laajempaa huoneistoremonttia. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa hyvin kattavan remontoinnin, jolloin säästyt usean eri urakoitsijan kanssa toimimiselta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapetoinnista

Vinkkejä tapetin valintaan

Toteutamme tapetoinnit asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Voimme esimerkiksi tapetoida yhden seinän suurikuvioisella ja huomiota herättävällä tapetilla, ja jättää muut seinät yksivärisiksi. Näin kuviotapetilla tapetoidusta seinästä tulee oikea katseenvangitsija. Tämä on erinomainen tapa saada huoneeseen persoonallista ilmettä.

Tapettia valitessa kannattaa omien mieltymyksen lisäksi huomioida, millaiseen tilaan tapetti tulee. Esimerkiksi keittiöön ja eteiseen on hyvä valita sellainen tapetti, joka kestää märkäpyyhintää. Myös tilan koko ja valoisuus on syytä muistaa tapetin valinnassa; vaaleat seinäpinnat ovat omiaan luomaan avaraa vaikutelmaa, joten vaalea tapetti voi olla paras valinta ahtaalta tuntuvaan tilaan. Tapetti näyttää erilaiselta luonnonvalossa ja sisävalaistuksessa – siksi tapetin näytepalaa kannattaa vertailla eri valaistuksissa.

Mikäli osaan seinistä päätetään valita tapetin sijaan maalipinta, voimme auttaa myös sisämaalaustöissä.

Kuva­tapetilla tilan tuntua huoneeseen

Yhä suurempaan suosioon nousevat valokuvatapetit ovat persoonallinen valinta tehosteiseinälle. Voit teetättää kuvatapetin valmiiksi, jolloin me huolehdimme kuvatapetin kiinnityksestä seinään. Me voimme tarvittaessa teetättää kuvatapetin puolestasi.

Yksityisasiakas: muistathan, että voit hakea tapetoinnin työn kustannuksista kotitalousvähennystä. Kun etsit tapetoinnin toteuttajaa Helsingiin tai lähikuntiin, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Seinän tasoittaminen ennen tapetointia on tärkeää lopputuloksen kannalta

Seiniin, kattoihin ja lattioihin tulee helposti pieniä kolhuja, kiinnitysreikiä tai muita epätasaisuuksia, jotka täytyy tasoittaa ennen uutta pintaa. Tapetoijan ammattitaitoon kuuluu osaaminen tapetointia edeltävien tasoitetöiden tekemiseen, joten voimme tarvittaessa hoitaa myös nämä valmistelevat työt.

Huolellinen pohjatyö on avaintekijä siistin ja kestävän lopputuloksen kannalta. Etenkin jos asunnossa on tehty mittavaa remonttia tai edellisestä pintaremontista on jo hetki, voi seinä vaatia useamman tasoitekerran ennen elämän tuomien kolhujen täydellistä tasoittumista.